Digitaliseringsvouchers voor MKB in regio Arnhem-Nijmegen

Inhoudsopgave

Om Mkb-ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen een steuntje in de rug te geven kun jij als ondernemer (1-50 werknemers) een voucher krijgen voor het digitaliseren van jouw onderneming. Denk hierbij aan een (nieuwe) website, een social media campagne of webshop. 

Steuntje in de rug

Mede door de coronacrisis is digitaal aanwezig zijn extra belangrijk geworden. De vertaalslag (of verbetering naar het online vlak is vaak nog lastig. Waar begin je? Ondernemers zien vaak wel de kansen, maar hebben geen tijd, kennis of budget.

Met de digitaliseringsvouchers ondersteunen de deelnemende gemeenten bedrijven in de regio die zich met digitalisering willen versterken. Deze vouchers dekken 50% van de totale kosten (tot een max. van 2.500 euro). Om aanspraak te maken op deze voucher dien je de digitaliseringsdiensten af te nemen bij bedrijven uit de regio Arnhem-Nijmegen.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe website, een webshop omdat jouw winkel op dit moment dicht zit of een social media campagne met advertenties. Met deze vouchers wordt het een stuk aantrekkelijker om hierin te investeren.

Digitaliseringsvoucher aanvragen

Wacht niet te lang met het aanvragen van een voucher. Als het beschikbare budget van de gemeente op is, dan stopt het programma. Op de website van Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen kun je vanaf 1 maart 2021 een aanvraag indienen. Laat deze mooie kans dus niet liggen!

HOBL helpt je graag met alles rondom websites en online campagnes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Vraag een gratis quickscan aan.

Vraag nu helemaal gratis een quickscan aan. Wil je meer weten over de vindbaarheid van je website of ben je benieuwd of of jouw Google Ads campagne beter kan presteren? Laat je gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend een PDF met de resultaten van onze analyse.