Interim online marketeer inhuren

Ben jij opzoek naar interim online markteer en wil je tijdelijk een online markteer inschakelen? Zoek dan niet verder! Na een aantal jaar gewerkt te hebben als online marketingmanager bij een marketingbureau heb ik besloten om volledig voor mijzelf te beginnen. Als freelance online markteer ben ik overal bij betrokken. Denk hierbij aan het gehele online marketing traject. Van uitdenken van een strategie tot de uitvoering hiervan. Doordat ik zowel ervaring heb aan de bureauzijde als de klantzijde weet ik welke factoren belangrijk zijn. Zowel B2B als B2C.

Een aantal van de bedrijven die je voorgingen.

Freelance online marketeer

Als freelance online markteer kan ik o.a. met de volgende punten helpen.

 • Search Engine Advertising (SEA)
 • Search Engine Optimalization (SEO)
 • Social media marketing & advertising
 • Conversieoptimalisatie & User Experience
 • Webanalytics
 • Allround online marketingwerkzaamheden
 • Trainingen en workshops
 • Strategische vraagstukken
 • Advies en begeleiding

Met mijn brede kennis omtrent het opzetten, beheren en optimaliseren van online marketing activiteiten kan ik ook andere werknemers helpen door het overdragen van deze kennis. Zo deel ik op dit moment al online marketing kennis door middel van blogs op mijn eigen website, maar ook op platformen als Marketingfacts en DutchCowboys.

Ik deel mijn online marketing kennis o.a. op deze blogs

Online markteer op locatie

De beste samenwerkingen ontstaan in ‘real life’. Daarom werk ik uiteraard gewoon op locatie. In deze coronatijden is dit natuurlijk net even iets lastiger, maar ook via de digitale wegen kunnen er mooie samenwerkingen ontstaan.

Een aantal certificeringen. 

Online marketing zzp’er inhuren

Ik werk op zzp/freelance basis. Dat houdt in dat ik een vast uurtarief hanteer. Hoe meer uren er worden afgenomen, hoe lager dit tarief zal zijn.

Tevreden klanten en bedrijven

Een tevreden klant is het beste visitekaartje dat je kunt hebben.

Gaan wij de samenwerking aan?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]