Interim Online Marketeer inhuren

Interim online marketeer inhuren

Ben jij opzoek naar interim online markteer en wil je tijdelijk een online markteer inschakelen? Zoek dan niet verder! Na een aantal jaar gewerkt te hebben als online marketingmanager bij een marketingbureau heb ik besloten om volledig voor mijzelf te beginnen. Als freelance online markteer ben ik overal bij betrokken. Denk hierbij aan het gehele online marketing traject. Van uitdenken van een strategie tot de uitvoering hiervan. Doordat ik zowel ervaring heb aan de bureauzijde als de klantzijde weet ik welke factoren belangrijk zijn. Zowel B2B als B2C.

Online marketing heeft tal van voordelen ten opzichte van traditionele marketingmethoden. Ten eerste is online marketing veel goedkoper. Er zijn geen drukkosten of kosten voor de huur van ruimtes, en je hoeft geen dure advertenties te maken. In plaats daarvan kun je gebruik maken van sociale media, zoekmachineoptimalisatie en e-mailmarketing om je boodschap over te brengen. Ten tweede is online marketing veel sneller en eenvoudiger dan traditionele marketing. Je kunt onmiddellijk testen welke boodschap werkt en wat niet, en je kunt gemakkelijk aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat je campagne succesvol is. Online marketing is ook veel gerichter dan traditionele marketingmethoden. Je kunt heel precies bepalen wie je wilt bereiken met je campagne, en vervolgens de juiste middelen inzetten om hen te bereiken.

Daarbij kun je (mits je dit goed inricht) ook precies meten wat het succes van je inspanning is. Bij bijvoorbeeld TV-reclames kun je dit niet doen en zend je naar een breed publiek. Met online marketing kan je dit veel beter richten.

HOBL werkt zowel op locatie- als vanuit eigen kantoor. Wij zijn hierin flexibel zodat jij altijd een online marketing specialist klaar hebt staan zoals jij dat graag wilt. Hiermee halen we het optimale resultaat.

Een aantal bedrijven die je voorgingen

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Freelance online markteer

Als freelance online markteer kan ik o.a. met de volgende punten helpen.

  • Search Engine Advertising (SEA)
  • Search Engine Optimalization (SEO)
  • Social media marketing & advertising
  • Conversieoptimalisatie & User Experience
  • Webanalytics
  • Allround online marketingwerkzaamheden
  • Trainingen en workshops
  • Strategische vraagstukken
  • Advies en begeleiding

Met mijn brede kennis omtrent het opzetten, beheren en optimaliseren van online marketing activiteiten kan ik ook andere werknemers helpen door het overdragen van deze kennis. Zo deel ik op dit moment al online marketing kennis door middel van blogs op mijn eigen website, maar ook op platformen als FrankWatching, Marketingfacts en DutchCowboys.

Online marketing zzp'er inhuren

Ik werk op zzp/freelance basis. Dat houdt in dat ik een vast uurtarief hanteer. Hoe meer uren er worden afgenomen, hoe lager dit tarief zal zijn.

Waar je mij van kan kennen

Je kent ons van artikelen op o.a.

Benieuwd geworden?

snap ik.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.