Case - Strand Anders

Strand – Anders is dé strandtent van Huissen en omstreken. Gelegen aan het Zwanenbad is het een oase aan lekkere drankjes en hapjes met een ongedwongen sfeer. De locatie biedt naast de dag-gasten ook mogelijkheid voor feesten en partijen. Om ook online zichtbaar te zijn heeft HOBL een website gemaakt en zijn wij de link geweest tussen het design en Strand-Anders.

Opdracht

Een website opleveren waarmee het gevoel van Strand-Anders wordt overgebracht. Een chique uitstraling, maar wel laagdrempelig: dat was de opdracht. Of het gelukt is? Beoordeel het zelf!

Uitwerking

De website is het visitekaartje van Strand-Anders geworden. We hebben veel gebruik gemaak van fotografie en hebben de huisstijl met zijn lichte kleuren doorgevoerd in de gehele website. We hebben de website dynamisch opgebouwd met bijbehorende animaties. Hierdoor voelt de website licht aan, maar behoudt het zijn rustige en chique uitstraling. Alle informatie die je als gast nodig hebt kun je met een klaar klikken makkelijk vinden. Hierbij hebben we het gebruiksgemak van de website altijd in het oog gehouden.

De website zelf is niet alleen een uithangbordje van Strand-Anders, maar in Google is de website ook goed vindbaar. De techniek achter de website is ingericht op een goede indexatie voor Google.