Google Ads Grants

Google Ads Grants voor non-profit
Non-profit organisaties hebben vaak een beperkt budget. Laat staan dat er een budget is om actief in te zetten op online marketing. Google heeft voor non-profit organisaties een maandelijks budget van $10.000 beschikbaar gesteld om te spenderen aan Google Ads. Je leest het goed! Het voordeel van Google advertenties is dat je bovenaan de zoekresultaten verschijnt, en zo altijd zichtbaar bent. Hierdoor trek je veel meer bezoekers naar je website dan nu gebeurt.

Search engine advertising, of SEA, is een effectieve manier om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Dit gebeurt door advertenties te plaatsen bij de zoekresultaten van een zoekmachine. Wanneer mensen op die advertenties klikken, komen ze op jouw website terecht. SEA is een vorm van online adverteren die steeds -mits goed ingericht- erg rendabel is. Dit komt omdat het een snelle en effectieve manier is om je doelgroep te bereiken wanneer zij op zoek zijn naar een product of dienst dat jij aanbiedt.

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat betekent dat het zich richt op het optimaliseren van de website of voor zoekmachines. Het nadeel van SEO is dat het wat tijd kost voordat je resultaten ziet, omdat de zoekmachines soms even tijd nodig hebben om je wijzigingen door te voeren.

SEA staat voor Search Engine Advertising, en richt zich op het kopen van advertenties die bovenaan de zoekresultaten getoond worden. Dit is een snellere manier om jouw website of blog hoger in de zoekresultaten te krijgen, maar het kost ook geld.

Google Ads is een effectieve manier om je product of dienst te adverteren. Maar hoeveel kost het eigenlijk om in Google Ads te adverteren? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het budget dat je in gedachten hebt, de doelgroep die je wilt bereiken en hoeveel concurrentie er is voor de zoekwoorden waarop je wilt adverteren.

Als je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie advertentietarieven opzoekt voor een bepaald zoekwoord, zul je waarschijnlijk een hogere prijs per klik (CPC) moeten betalen. Aan de andere kant, als je een specifieke doelgroep wilt bereiken met je advertenties, zul je waarschijnlijk een lagere CPC moeten betalen.

Hoeveel je uiteindelijk kwijt bent aan Google Ads, hangt dus af van verschillende factoren.

Voor non-profitbedrijven heeft Google een programma in het leven geroepen waarbij zij 10.000 dollar per maand beschikbaar stellen om gratis te spenderen in Google ads. Google Ads Grants: wij helpen je er graag mee!

Zij werden eerder geholpen met Google Grants

Sta jij hier binnenkort ook tussen?
Wat is Google Ads Grants?

Google Grants is een geste vanuit Google voor non-profitorganisaties. Daarbij stelt Google een budget van $10.000 per maand beschikbaar voor elke non-profitorganisatie die daarvoor in aanmerking komt. Op die manier kunnen organisaties met een beperkt budget toch met een enorm budget adverteren om de bovenste posities van Google in te nemen. Google Grants is dan ook perfect voor musea, goede doelen en andere non-profit organisaties. Voor niet non-profit bedrijven is er het reguliere Google Ads.

Google Grants aanvragen

Wij hebben veel ervaring met het aanvragen van Google Grants voor middel tot grote bedrijven. Daarbij nemen we jou alles uit handen en handelen wij alles met Google af. Wij weten welke informatie Google nodig heeft waardoor de aanvraag zo snel en soepel mogelijk verloopt.

Google Ads Grants uitbesteden

Er zitten een aantal restricties aan Google Grants ten opzichte van het reguliere Google Ads. Daardoor vergt een Google Grants campagne strakke sturing en optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat het budget op een juiste wijze gespendeerd wordt zodat er aanzienlijk meer bezoekers naar jouw website getrokken worden.

Overige SEA diensten

Specifiekere wensen?

Google Ads (SEA)

Met betaalde advertenties bovenaan in de zoekresultaten van Google.

Display advertising

Met het Google Ads Display netwerk kun je gerichte beeldadvertenties tonen aan je gekozen doelgroep.

Benieuwd geworden?

snappen wij.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.