Online marketing voor non-profit en stichtingen

Online marketing voor non-profit en stichtingen

Als non-profit organisatie is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent in Google. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen met onze Google Ad Grants. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in marketing voor non-profit bedrijven, zoals musea en stichtingen. We weten als geen ander hoe we deze bedrijven online kunnen laten groeien. Dus ben je op zoek naar een marketing bureau voor non-profit bedrijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Online marketing heeft tal van voordelen ten opzichte van traditionele marketingmethoden. Ten eerste is online marketing veel goedkoper. Er zijn geen drukkosten of kosten voor de huur van ruimtes, en je hoeft geen dure advertenties te maken. In plaats daarvan kun je gebruik maken van sociale media, zoekmachineoptimalisatie en e-mailmarketing om je boodschap over te brengen. Ten tweede is online marketing veel sneller en eenvoudiger dan traditionele marketing. Je kunt onmiddellijk testen welke boodschap werkt en wat niet, en je kunt gemakkelijk aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat je campagne succesvol is. Online marketing is ook veel gerichter dan traditionele marketingmethoden. Je kunt heel precies bepalen wie je wilt bereiken met je campagne, en vervolgens de juiste middelen inzetten om hen te bereiken.

Daarbij kun je (mits je dit goed inricht) ook precies meten wat het succes van je inspanning is. Bij bijvoorbeeld TV-reclames kun je dit niet doen en zend je naar een breed publiek. Met online marketing kan je dit veel beter richten.

HOBL werkt zowel op locatie- als vanuit eigen kantoor. Wij zijn hierin flexibel zodat jij altijd een online marketing specialist klaar hebt staan zoals jij dat graag wilt. Hiermee halen we het optimale resultaat.

Deze non-profit organisaties gingen je voor

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Meer bezoekers, leden of donateurs

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om nieuwe bezoekers, leden of donateurs te werven. Met de groei van het internet en de toenemende concurrentie is het steeds belangrijker geworden om slim te adverteren. Een marketingbureau voor non-profit organisaties zoals wij kan je helpen bij het opzetten van online marketingcampagnes die gericht zijn op het werven van nieuwe bezoekers, leden of donateurs. Wij zullen met jou samenwerken om een doelgroep te identificeren en een campagne op te zetten die is gericht op het bereiken van deze doelgroep.

Waarom online marketing belangrijk is voor non-profit organisaties

Online marketing is een belangrijke tool voor non-profit organisaties. Het biedt hen de mogelijkheid om een groter bereik te creëren met hun doelgroep en hun boodschap over het hele land (of wereld) te verspreiden. Ook kunnen ze makkelijker donaties en fondsen werven door online campagnes op te zetten. Digital marketing kan ook helpen om meer bekendheid te krijgen voor een bepaalde plek of evenement. Dit is erg handig voor non-profit organisaties die bijvoorbeeld een museum hebben of een jaarlijkse stichting.

Hoe kan een marketingbureau non-profit organisaties helpen?

Een marketingbureau voor non-profit bedrijven en stichtingen, zoals wij, kan je helpen met het uitvoeren van campagnes die zijn gericht op het bereiken van je doelgroep. We hebben veel ervaring met online marketing voor musea en andere non-profit organisaties, en weten precies wat er nodig is om een succesvolle campagne op te zetten. We zullen ook blijven helpen door jouw campagnes te analyseren en te verbeteren, zodat je non-profit organisatie steeds beter online resultaat boekt.

Google Grants (Google Ads voor non profit)

Google Grants is een programma van Google waar non-profit organisaties in aanmerking voor komen. Dit houdt in dat zij gratis advertentietegoeden krijgen van Google, die ze kunnen gebruiken om online campagnes op te zetten. Wij helpen non-profit organisaties om in aanmerking te komen voor deze Google Grants, en geven advies over hoe ze het beste gebruik kunnen maken van hun advertentietegoed. Lees hier meer over Google Grants.

Websites waar je ons van kunt kennen

Je kent ons van artikelen op o.a.

Benieuwd geworden?

snappen wij.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.