Online marketing voor non-profit en stichtingen

Als non-profit organisatie is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent in Google. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen met onze Google Grants. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in marketing voor non-profit bedrijven, zoals musea en stichtingen. We weten als geen ander hoe we deze bedrijven online kunnen laten groeien. Dus ben je op zoek naar een marketing bureau voor non-profit bedrijven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Een aantal non-profit bedrijven en stichtingen die je voorgingen.

Meer bezoekers, leden of donateurs

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om nieuwe bezoekers, leden of donateurs te werven. Met de groei van het internet en de toenemende concurrentie is het steeds belangrijker geworden om slim te adverteren. Een marketingbureau voor non-profit organisaties kan je helpen bij het opzetten van online marketingcampagnes die gericht zijn op het werven van nieuwe bezoekers, leden of donateurs. Wij zullen met jou samenwerken om een ​​doelgroep te identificeren en een campagne op te zetten die is gericht op het bereiken van deze doelgroep.

Wij delen onze online marketing kennis o.a. op deze blogs

Waarom online marketing belangrijk is voor non-profit organisaties

Online marketing is een belangrijke tool voor non-profit organisaties. Het biedt hen de mogelijkheid om een groter bereik te creëren met hun doelgroep en hun boodschap over het hele land (of wereld) te verspreiden. Ook kunnen ze makkelijker donaties en fondsen werven door online campagnes op te zetten. Digital marketing kan ook helpen om meer bekendheid te krijgen voor een bepaalde plek of evenement. Dit is erg handig voor non-profit organisaties die bijvoorbeeld een museum hebben of een jaarlijkse stichting.

Een aantal certificeringen. 

Hoe kan een marketingbureau non-profit organisaties helpen?

Een marketing bureau voor non-profit bedrijven en stichtingen, zoals wij, kan je helpen met het uitvoeren van campagnes die zijn gericht op het bereiken van je doelgroep. We hebben veel ervaring met online marketing voor musea en andere non-profit organisaties, en weten precies wat er nodig is om een succesvolle campagne op te zetten. We zullen ook blijven helpen door jouw campagnes te analyseren en te verbeteren, zodat je non-profit organisatie steeds beter online resultaat boekt.

Google Grants (Google Ads voor non profit)

Google Grants is een programma van Google waar non-profit organisaties in aanmerking voor komen. Dit houdt in dat zij gratis advertentietegoeden krijgen van Google, die ze kunnen gebruiken om online campagnes op te zetten. Wij helpen non-profit organisaties om in aanmerking te komen voor deze Google Grants, en geven advies over hoe ze het beste gebruik kunnen maken van hun advertentietegoed. Lees hier meer over Google Grants.

Tevreden klanten en bedrijven

Een tevreden klant is het beste visitekaartje dat je kunt hebben.

Gaan wij de samenwerking aan?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]