Freelance online marketeer

Freelance online marketeer?

Wil je je bedrijf online laten groeien? Zoek dan niet verder, want ik kan je helpen! Ik ben een freelance online marketeer en ik kan jouw bedrijf helpen om meer klanten te bereiken. Ik heb veel ervaring in online marketing en ik weet precies wat er nodig is om succesvol te zijn op het internet. Wil je meer weten over mij of over mijn diensten? Lees dan snel verder!

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een freelance online marketeer, in plaats van het aannemen van een fulltime medewerker of het uitbesteden van het werk aan een marketingbureau. Allereerst is er flexibiliteit. Een freelance online marketeer kan op elk moment worden ingehuurd, voor zolang als nodig is. Er hoeft geen contract te worden getekend en je bent niet vastgezet aan een bepaald bedrag per maand of project. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Daarnaast is er veel kennis en ervaring aanwezig bij freelance online marketeers. Ze hebben vaak al jarenlange ervaring in online marketing en weten dus precies wat ze doen. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te investeren in het leren van de basis van online marketing, en je kunt direct aan de slag met het uitvoeren van campagnes.

Kortom, als je op zoek bent naar iemand om je bedrijf online te laten groeien, denk dan eens aan het inhuren van een freelance online marketeer!

Als je een freelance online marketeer of zzp’er wilt inhuren, is het belangrijk om eerst te bepalen welke doelstellingen je wilt bereiken.Wil je bijvoorbeeld meer bezoekers op je website of meer verkopen? Daarna kun je gaan zoeken naar een freelance online marketeer die gespecialiseerd is in het bereiken van die doelstelling. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en referenties van de marketeer. Het is ook aan te raden om een gesprek aan te gaan, zodat je kunt bepalen of de marketeer bij je past.

Tot slot is het ook belangrijk om een goede prijs-kwaliteitverhouding in de gaten te houden. Soms kan het lonen om iets meer uit te geven aan een freelance online marketeer met veel ervaring en kennis, maar soms kan een jongere marketeer net zo goed werk leveren voor minder geld.

Zij werden eerder geholpen met freelance online marketing

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Freelance online marketeer op locatie

Als je een freelance online marketeer gaat inhuren, kun je ervoor kiezen om iemand in dienst te nemen op locatie of juist extern. Dit betekent dat de marketeer bij jouw bedrijf werkt of extern. Een groot voordeel van het inhuren van een freelance online marketeer op locatie is dat er meer mogelijkheden zijn voor overleg en communicatie. Daarnaast kan het ook fijn zijn om iemand in de buurt te hebben die je kunt raadplegen wanneer je vragen hebt.

Een nadeel van het inhuren van een freelance online marketeer op locatie is dat deze marketeers vaak wat duurder zijn. Dit komt omdat ze reiskosten en andere kosten moeten maken om bij jouw bedrijf te komen werken. Als je budget beperkt is, kan het dus verstandig zijn om een marketeer in te huren die extern werkt. Het mooie aan HOBL? Ik hanteer geen extra kosten als je kiest voor inhuren op locatie!

Waarom ik jouw freelance digital marketeer ben

Als je kiest voor mij als freelance online marketeer, kies je voor iemand met veel ervaring en kennis. Ik heb al jarenlang ervaring in online marketing en ik weet precies wat er nodig is om succesvol te zijn. Ik richt mij met name op social advertising en SEA. Daarnaast ben ik officieel Google partner. Dit houdt in dat ik de juiste kennis heb en groei realiseer voor klanten. Je weet dus zeker dat je in goede handen bent!

Daarnaast deel ik mijn kennis ook op marketingblogs als Frankwatching en Marketingfacts. Ook deel ik kennis op mijn eigen blog. Wanneer ik een nieuw traject in ga zorg ik altijd eerst voor een goede meetbaarheid. Vaak zie ik dat bedrijven al eens iets met online marketing gedaan hebben maar dat er geen conversies zijn ingericht. Je kunt dan niet bepalen hoe succesvol bepaalde acties zijn geweest. Ik zorg er voor dat alle online marketing acties meetbaar zijn, zodat jij als klant precies kunt zien hoeveel omzet of leads je uit mijn inspanningen hebt gehaald.

Kortom, als je op zoek bent naar een freelance online marketeer, dan hoef je niet verder te zoeken! Neem snel contact met me op om te bespreken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Websites waar ik voor schrijf

Je kan mij kennen van artikelen op o.a

Benieuwd geworden?

snap ik.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.