Google Ads (AdWords) specialist

Google Ads (AdWords) specialist

Wil je Google Ads (voorheen bekend als AdWords) inzetten voor je bedrijf? Dan is het belangrijk om een goede specialist in te huren. Maar hoe vind je deze specialist? En waar moet je op letten? In dit artikel geven we je handige tips om de beste google ads specialist te vinden.

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat je wilt. Wat zijn doelen? Wil je meer bezoekers op je website? Of wil je juist meer omzet genereren met Google Ads? Zodra je weet wat je wilt, kun je gaan zoeken naar een specialist die hierin kan helpen.

 • Wat doet een google ads specialist?

  Een Google Ads specialist is iemand die heel goed weet hoe Google Ads werkt. Deze persoon gebruikt zijn kennis om bedrijven te helpen meer klanten te krijgen via het internet. Ze zoeken naar de beste woorden die mensen gebruiken om iets op Google te vinden. Dan maken ze advertenties die precies laten zien wat jij aanbiedt. Ze zorgen er ook voor dat je niet te veel geld uitgeeft en toch goede resultaten krijgt. Daarbij zorgt een goede Google Ads specialist ervoor dat de techniek goed is ingericht waarbij conversies op een gedegen manier worden gemeten.
 • Waarom een Google Ads (AdWords) specialist inhuren?

  Er zijn veel bedrijven die gebruik maken van Google AdWords om hun producten of diensten te adverteren. Het is een effectieve manier om klanten te bereiken, maar het is ook een complexe tool. Daarom is het inhuren van een Google Ads-specialist de beste optie voor bedrijven die het maximale uit hun advertentiebudget willen halen. Een specialist kan ervoor zorgen dat je advertenties goed worden afgestemd op je doelgroep en dat ze op de juiste plekken worden getoond. Bovendien weet een specialist hoe je advertenties kunt opzetten zodat ze zo efficiënt mogelijk werken.

 • Hoe vind je de beste Google Ads-specialist?

  Als je besluit om een Google Ads-specialist in te huren, is het belangrijk dat je een specialist vindt die bij je past. Hieronder geven we wat tips:

  • Kijk of de specialist gespecialiseerd is in het type campagne dat je wilt draaien. Er zijn verschillende soorten campagnes, dus het is belangrijk om te kijken of de specialist die je in gedachten hebt ervaring heeft met de betreffende vorm van adverteren in Google Ads.
  • Vraag naar referenties: een goede specialist zal altijd bereid zijn om je een aantal referenties te geven van tevreden klanten. Neem contact op met deze mensen en vraag hen naar hun ervaring met de specialist.
  • Zoek online reviews: als je iemand in gedachten hebt, neem dan even de tijd om online reviews over hen te lezen. Dit kan je veel informatie geven over hoe ze werken en of ze te vertrouwen zijn.
  • Maak een korte lijst: als je een aantal specialisten hebt gevonden, maak dan een korte lijst van de beste opties. Neem vervolgens contact met hen op om te kijken of ze beschikbaar zijn en om wat vragen te stellen.
  • Doe een testproject: als je iemand hebt gevonden die je wilt inhuren, doe dan eerst een klein testproject met hen. Dit zal je laten zien of ze goed werken en of ze de juiste persoon zijn voor het werk.
 • Hoeveel kost een Google Ads specialist?

  De prijzen van een goede Google Ads specialist liggen nogal uiteen. Iemand die nog niet zo lang werkzaam is in de sector vraagt waarschijnlijk minder dan iemand die al jaren met verschillende (grote) partijen heeft gewerkt. Daarnaast is de complexiteit van het account ook belangrijk. Het advertentiebudget is daarbij vaak ook van grote invloed. Een Google Ads account met een advertentiebudget van 500 euro per maand heeft natuurlijk minder werk nodig dan een account waarbij er miljoenen worden uitgegeven. 

Zij huurden eerder een Google Ads specialist

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Hoe gaan wij te werk?

Google Ads is een onmisbare tool voor elke ondernemer die online zichtbaar wil zijn. Bij HOBL begrijpen we de fijne kneepjes van Google Ads en hoe we deze kunnen inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Van het selecteren van de juiste zoekwoorden tot het optimaliseren van advertentiecampagnes, onze experts staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Techniek

We beginnen met het inzichtelijk maken van conversies. Hierbij meten we precies door wanneer een websitebezoeker een actie uitvoert. Denk hierbij aan het aanvragen van een dienst, een aankoop of het invullen van een contactformulier.

Zoekwoord onderzoek

Een succesvolle Google Ads-campagne begint met diepgaand zoekwoordonderzoek. Wij identificeren de termen die jouw doelgroep gebruikt en zetten deze kennis in om advertenties te creëren die aansluiten bij hun zoekintenties. Zo zorgen we ervoor dat jouw advertentie opvalt op het juiste moment, bij de juiste mensen.

Campagne optimalisatie

Het beheren en optimaliseren van Google Ads-campagnes is een continu proces. Ons team gebruikt geavanceerde technieken en analyses om jouw campagnes te verfijnen. Dit betekent dat je meer resultaat behaalt met minder budget. Wij streven naar de hoogst mogelijke ROI voor jouw investering.

Meetbaar succes

Een van de grootste voordelen van Google Ads is de meetbaarheid. Bij HOBL zorgen we ervoor dat je inzicht hebt in hoe jouw campagnes presteren. Door middel van gedetailleerde rapportages en analyses laten we zien wat werkt en waar nog kansen liggen. Dit transparante proces zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van jouw online succes.

Van bezoekers klanten maken

Het draait niet alleen om zichtbaarheid; het gaat erom de juiste mensen naar je website te trekken en hen om te zetten in klanten. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van landingspagina’s en advertentieteksten die converteren. We zorgen ervoor dat elke klik de potentie heeft om een waardevolle klant te worden.

Google Ads partner en officieel gecertificeerd

Als Google Ads partner voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van accountprestaties van onze klanten. Dit betekent dat we continu goede resultaten moeten leveren en groei moeten realiseren. Daarnaast zijn we ook officieel op individueel niveau Google gecertificeerd, wat betekent dat we aan de hoogste standaarden voldoen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze in goede handen zijn bij ons. Wij staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten het maximale uit hun Google Ads campagne halen.

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Waar je mij van kan kennen

Je kent ons van artikelen op o.a.

Benieuwd geworden?

snap ik.

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.