Laat je gegevens achter en ontvang een gratis quickscan.

Google Ads Audit

Een Google Ads-audit is een grondige controle van de Google Ads-account van een organisatie om verbeterpunten te identificeren en mogelijke kansen te ontdekken. Hierbij wordt gekeken naar zaken zoals de opbouw van de campagnes, de gekozen zoekwoorden en de prestaties van de advertenties. Zo kan er bekeken worden of er bijvoorbeeld efficiënter geadverteerd kan worden of er nog kansen liggen in onbenutte zoekwoorden. Kortom, een Google Ads-audit is een handige manier om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk gebruik maakt van je Google Ads-budget.

Website scan

Laat ons een website scan voor je uitvoeren! Hierbij analyseren we jouw website op allerlei aspecten, zoals de snelheid, de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid in zoekmachines. We kijken ook naar hoe je website er op mobiele apparaten uitziet, want tegenwoordig is het belangrijk dat een website op alle soorten schermen goed werkt. We geven je ook tips over hoe je jouw website kunt verbeteren, zodat je bezoekers gemakkelijker kunt converteren in klanten. Kortom, een website-scan is een geweldige manier om erachter te komen hoe jouw website ervoor staat en wat er verbeterd kan worden. Wij voeren de scan graag gratis voor je uit.

SEO-scan

Wil je weten hoe goed jouw website scoort op het gebied van SEO? Wij doen een gratis scan. Hierbij analyseren we jouw website op allerlei aspecten die van invloed zijn op hoe goed je website gevonden wordt in zoekmachines. Denk bijvoorbeeld aan de juiste zoekwoorden, de opbouw van de website en hoe andere websites naar jouw website linken. We geven je ook advies over hoe je jouw website kunt verbeteren om beter gevonden te worden in zoekmachines. Zo zorgen we ervoor dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten terecht komt wanneer mensen zoeken naar jouw producten of diensten.

Social advertising scan

Adverteer jij op Facebook, Instagram of bijvoorbeeld LinkedIn maar heb je geen idee of dit wel goed gaat? Wij voeren een gratis scan voor je uit. Hierbij analyseren we hoe jouw huidige social advertising campagnes presteren. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel mensen je bereikt, hoeveel mensen er op je advertenties klikken en hoeveel conversies je genereert. We kijken ook naar welke platformen het beste werken voor jouw doelgroep en welke soorten advertenties het best presteren. We geven je advies over hoe je jouw social advertising campagnes kunt verbeteren en hoe je jouw ROI kunt verhogen.