Search Engine Optimization

Is jouw website slecht vindbaar in de zoekresultaten van Google? Heb je geen idee hoe je de posities binnen Google kunt verbeteren? Wij helpen je hier graag mee op weg.

Zoekmachine optimalisatie is de techniek en de content van je website op een juiste manier op elkaar afstemmen, zodat dit elkaar niet alleen versterkt, maar ook resulteert in een hogere positie binnen de zoekresultaten van Google.

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Een hoge positie binnen Google is belangrijk om het juiste publiek te trekken, maar met name de juiste aantallen. Je kunt nog zo’n mooie dienst aanbieden: maar ben je niet zichtbaar in Google, dan zal niemand jouw product of dienst afnemen. Simpelweg omdat je niet gevonden wordt.

SEO-teksten schrijven

Jij hebt natuurlijk de meeste kennis over jouw product of dienst en weet hier alles haarfijn over te vertellen. Wij zullen altijd uitgaan van deze kracht en geen nieuwe teksten gaan schrijven, maar een gedetailleerd stappenplan aanleveren met de handvatten die nodig zijn om jouw content SEO-proof te maken. Daarbij leveren we de te gebruiken zoekwoorden aan, redigeren we teksten en zijn een vraagbaak voor al jouw vragen.

SEO: de techniek van je website

Niet alleen content is belangrijk om jouw website helemaal SEO-proof in te richten. Techniek is zeker net zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de achterkant van je website optimaal door Google gelezen kan worden, dat de snelheid verbeterd en dat er structuur wordt aangebracht.

SEO: meten is weten

Allereerst doen wij een 0-meting. We bekijken op welke zoektermen jouw website nu scoort en op welke termen wij ons willen gaan focussen. Daarbij worden concurrentie en moeilijkheidsgraad meegenomen om met een zo effectief mogelijke aanpak te komen. Daarbij ontvang je maandelijks een overzicht met de zoektermen waarop je gevonden wordt.

Direct bovenaan in Google

Er gaat enige tijd over om bovenaan in Google te staan. Met betaalde advertenties in Google Ads kun je direct bovenaan in de resultaten verschijnen. HOBL helpt je hier graag mee.

Een aantal klanten die wij geholpen hebben

SEO uitbesteden?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]