Google Ads grants voor non-profit

Non-profit organisaties hebben vaak een beperkt budget. Laat staan dat er een budget is om actief in te zetten op online marketing. Google heeft voor non-profit organisaties een maandelijks budget van $10.000 beschikbaar gesteld om te spenderen aan Google Ads. Je leest het goed! Het voordeel van Google advertenties is dat je bovenaan de zoekresultaten verschijnt, en zo altijd zichtbaar bent. Hierdoor trek je veel meer bezoekers naar je website dan nu gebeurt.

Wat is Google Grants?

Google Grants is een geste vanuit Google voor non-profitorganisaties. Daarbij stelt Google een budget van $10.000 per maand beschikbaar voor elke non-profitorganisatie die daarvoor in aanmerking komt. Op die manier kunnen organisaties met een beperkt budget toch met een enorm budget adverteren om de bovenste posities van Google in te nemen. Google Grants is dan ook perfect voor musea, goede doelen en andere non-profit organisaties. Voor niet non-profit bedrijven is er het reguliere Google Ads.

Waarom Google Ads Grants?

Waar het soms lastig is om gevonden te worden op bepaalde zoektermen kun je met Google Ads (betaalde) advertenties inzetten bovenaan in Google te komen. Google stelt $10.000 per maand beschikbaar om te adverteren. Hierdoor zul je veel meer bezoekers naar je website trekken (en meer aanvragen en/of donaties) dan voorheen. Een kans die je niet kunt laten liggen dus.

Google Grants aanvragen

Wij hebben veel ervaring met het aanvragen van Google Grants voor middel tot grote bedrijven. Daarbij nemen we jou alles uit handen en handelen wij alles met Google af. Wij weten welke informatie Google nodig heeft waardoor de aanvraag zo snel en soepel mogelijk verloopt.

Google Ads Grants uitbesteden

Er zitten een aantal restricties aan Google Grants ten opzichte van het reguliere Google Ads. Daardoor vergt een Google Grants campagne strakke sturing en optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat het budget op een juiste wijze gespendeerd wordt zodat er aanzienlijk meer bezoekers naar jouw website getrokken worden.

Wij hebben o.a. deze klanten geholpen met Google Ads

Google Ads uitbesteden?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.