Adverteren in Google met Google Ads (SEA)

Waar het soms lastig is om organisch hoog te scoren in Google, kun je met Google Ads betaalde advertenties inzetten om direct bovenaan te staan. Search Engine advertising wordt dit genoemd (SEA). HOBL online marketing neemt dit voor je uit handen en zorgt ervoor dat jouw website scoort.

Adverteren in Google

Wij beginnen altijd met een gedegen zoekwoorden onderzoek om te bepalen welke termen belangrijk zijn voor jouw onderneming. We kijken daarbij hoeveel concurrentie er op de termen zit en op welke wijze we hier op in gaan spelen. Mocht je nog niet bekend zijn met Google Ads dan maakt HOBL een account voor je aan. HOBL laat het beheer altijd bij de klant, zodat zij altijd eigenaar blijven. HOBL richt het account in en geeft adviezen met betrekking tot zo goed mogelijk converterende landingspagina’s.

Google Ads uitbesteden

Een goede Google Ads campagne vergt strakke sturing en optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat het budget op een juiste wijze gespendeerd wordt zodat er aanzienlijk meer bezoekers naar jouw website getrokken worden. Niet alleen bezoekers zijn belangrijk. Je kunt nog zo veel bezoekers hebben, deze moeten ook bereid zijn om tot koop over te gaan. Doordat wij alles goed doormeten weten we welke woorden renderen en welke niet.

Google Ads voor Non-Profit

Voor non-profitbedrijven heeft Google een programma in het leven geroepen waarbij zij 10.000 dollar per maand beschikbaar stellen om gratis te spenderen in Google ads. Google Ads Grants: wij helpen je er graag mee!

Meten is weten

Wij richten de website en de campagnes zo in dat we alles kunnen doormeten. Hoeveel wordt er op een knop geklikt, hoeveel contactaanvragen levert de website op? Doordat wij op deze vragen antwoorden geven zien we precies wat de campagne oplevert en in welke mate het de investering waard is. Zoals we zeggen: meten is weten.

Wij hebben o.a. deze klanten geholpen met Google Ads

Google Ads uitbesteden?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]