Case - Annekee Wezendonk

Annekee Wezendonk maakt vanuit haar passie voor beeldhouwen op maat gemaakte urnen en herdenkingsbeelden. Vanuit een hobby heeft ze dit uitgebreid tot het aannemen van opdrachten van geïnteresseerden.

Opdracht

Om deze beelden te kunnen online ten toon te stellen en om een online visitekaartje af te geven heeft HOBL een website ontwerp gemaakt en gerealiseerd. De website moest eenvoudig in gebruik- en aan te passen zijn. Het ontwerp diende het verhaal van Annekee te vertellen en een goede representatie van haar werk weergeven.

Uitwerking

Dynamisch

We hebben gekozen voor een dynamische en speelse website waarbij de focus ligt op fotografie. Op basis van WordPress hebben we een website gebouwd die makkelijk in gebruik is, en zelf te onderhouden. Zachte kleuren geven de website een rustige look-and-feel mee gecombineerd met een speelse weergave van fotografie. Benieuwd naar het eindresultaat?

Eenvoudig beheer

Wij hebben de website zo gebouwd dat deze eenvoudig is aan te passen door de eindgebruiker, zonder veel technische kennis. Een nieuwe foto uploaden of tekst aanpassen is een fluitje van een cent.